14. marts 2017 Det moderne familieliv

At danne familie er en livets store udfordringer, og mange familier i dagens Danmark er pressede af en travl hverdag. Den 14. marts inviterede Center for Sundhedssamarbejde ved Aarhus Universitet til temadag om ”Det moderne familieliv” i Aarhus. På dagen diskuterede vi moderne familiers udfordringer og lancerer rapporten En familie dannes – en undersøgelse af viden og indsatser på familieområdet, der er støttet af Nordea-fonden.

Formålet med arrangementet var at dele viden og erfaringer om de udfordringer mange moderne børnefamilier oplever samt diskutere konkrete tiltag til at understøtte familielivet i en travl hverdag.

På dagen kunne deltagerne høre oplæg fra:

• Bünyamin Simsek, rådmand for børn og unge i Aarhus Kommune
  • Tea Trillingsgaard, Aarhus Universitet
  • Finn Korsaa, psykolog og parterapeut
  • Maja Sonne Damkjær, medieforsker, Aarhus Universitet
  • Lena Hohwü, Center for Sundhedssamarbejde, Aarhus Universitet
  • Carsten Obel, Center for Sundhedssamarbejde, Aarhus Universitet

Temadagen var gratis og for alle – både familier, fagfolk og andre interesserede.

Se det endelige program her

Hent rapporten: En familie dannes - en undersøgelse af viden og indsatser på familieområdet.

Se oplæg fra dagen her: